Térképi adatszolgáltatás

Az ügyfélszolgálati irodában lehetőség van a társaságunk által üzemeltetett közcsatorna-hálózatról térképszelvényt vásárolni. (Árak a Szolgáltatási díjak menüpont alatt találhatók.)

A térképi adatszolgáltatás ingatlan(ok)hoz köthető beruházásokhoz, bekötővezeték beazonosításhoz, vizsgálatokhoz, tanulmányokhoz, szakvéleményekhez, közcsatornát érintő beruházásokhoz teljesíthető.

Egy konkrét beruházáshoz köthető térképi adatszolgáltatást az ügyfélszolgálati iroda - a teljes szelvények kivételével - helyben teljesíti, a teljes szelvényeket pedig, megrendelés után néhány nappal adja ki. A másolat elkészültéről ügyintézőnk telefonon keresztül ad információt.

A terület beazonosításához helyrajzi számra, vagy utca-, házszámra, vagy utcaszakasz megjelölésére van szükség.

A megvásárolt térképek tartalmazzák a társaságunk által üzemeltetett közcsatornák legfontosabb adatait (közcsatorna kiépítettsége, a közcsatorna jellege, közcsatorna mérete, folyásiránya, balti szint feletti adatok, bekötővezeték megléte, bekötővezeték helye, hossza, mérete stb.).

Abban az esetben, ha az ügyfél a megvásárolt térképszelvénytől eltérő állapotot észlel, akkor az Ügyfélszolgálati Irodában írásban kérheti a bekötővezeték kamerás vizsgálatát díjmentesen.

Társaságunk a közcsatornával kapcsolatos adatkérések felülvizsgálati jogát fenntartja és indokolt esetben a kérést visszautasíthatja.