Hírek, események

Eladó ingatlan

2021. február 10.

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. eladásra kínálja a Budapest XVI. kerület Pálya utcai lakótelepen, a Bercsényi utca 12., 14/A. számú, összesen 108 m2 területű,  földszinti, nem lakás céljára kialakított egységes helyiségcsoportot.

A két önálló helyrajzi számú, egyenként 54 m2 területű ingatlan összenyitott helyiségcsoportként funkcionál, iroda felhasználási célból, fejlesztésre kiemelten alkalmas.
A helyiségcsoport külön bejárattal rendelkezik mind a Bercsényi utcáról, mind a tömböt határoló magánútról, valamint kapcsolata van a belső udvarral is. A portálszerű homlokzat alkalmassá teszi üzlethelyiség működtetésére.
Az épület előtt mindkét oldalon a Bercsényi utcában és a határoló magánúton, nem kizárólagos, díjfizetés nélküli parkolók állnak rendelkezésre.
A helyiségcsoport önálló hideg- és melegvízmérővel rendelkezik. Elektromos energia ellátása (25 A) önálló mérővel kialakított. Fűtése központi kazánról radiátorokkal működik.
Az ingatlan a +36-30-228-3978 telefonszámon előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Az ingatlan irányárát Társaságunk bruttó 27.990.000 Ft összegben határozza meg.


A vételi ajánlatnak cégszerűen aláírva, 1 eredeti példányban,
„Pálya utcai lakótelep ingatlan”
jelzéssel az alábbi címre kell megérkeznie:
Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. Jogügy,
1087 Budapest, Asztalos Sándor út 4.

 
A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. (továbbiakban: FCSM Zrt.) fenntartja a jogát, hogy a jelen felhívást indokolás nélkül visszavonja, a határidőket, vagy egyéb paramétereket módosítsa.
Az FCSM Zrt. tekintetében a jelen felhívás nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget, így különösen nem minősül a 2013. évi V. tv. 6:64 § szerinti ajánlatnak, ezért ajánlati kötelezettséget sem keletkeztet FCSM Zrt. oldalon.

 

Vissza a hírekhez