Hírek, események

ÚJÍTÁS APÁK NAPJÁRA

2018. június 15.

Társaságunk különleges akcióval készült az idei apák napjára (június 17.).

Öt budapesti illemhelyen babapelenkázókkal egészítettük ki a férfi oldal felszerelését. Ezek azokban a férfi mosdókban kerültek felszerelésre, ahol egyrészt elegendő hely állt rendelkezésre, másrészt ahol legnagyobb a látogatottság. Ezeken belül is elsősorban a legforgalmasabb családi szabadidős programok helyszíneire fókuszáltunk. Így a jövőben a Margitszigeten két helyen, a Városligetben a Széchenyi fürdőnél, valamint két tömegközlekedési csomópontnál, a Batthyány téren és a Városkapunál vehetik igénybe az édesapák ezt a szolgáltatást.
A női részlegen már jóval korábban felszereltük a pelenkázó asztalokat, sőt a Városligetben a Műcsarnok mögötti egységben és a Lehel téren külön gyermekmosdó helyiséget alakítottunk ki a kisgyermekes szülők számára. A Budai várban, a Palota úti illemhelyen pedig gyerekpiszoárt is beszereltünk egy korábbi felújítás során.
További információk az FCSM által vállalkozási tevékenység keretében üzemeltetett nyilvános illemhelyekről: http://www.fcsm.hu/…/ny…/nyilvanos_illemhelyek_uzemeltetese/

Vissza a hírekhez